Ti mondtátok

Melinda

“Verához volt szerencsénk már többször. Kisfiam keresztelőjét is ő fotózta és családi fotózáson is járt már Nálunk, sőt legutóbb barátaink esküvői pillanatait is ő örökítette meg. Vera egy szuper ügyes, kedves, kreatív fotós. Családi fotózáson mind a 3 gyermekemmel nagyon türelmesen bánt, szuper ötleteket és kellékeket hozott amivel a gyermekeimet teljes mértékben “elvarázsolta”, így nagyon vidám és hangulatos képek készültek. Vera odafigyel a részletekre, saját, szuper egyéni ötletei vannak, de figyelembe veszi a család ízlését-stílusát, a gyermekek sajátosságait, és a megfelelő pillanatot is tökéletesen elkapja. Köszönjük Vera! 🙂

Melinda

Fanni, Luca és Kristóf

“Vera szuper fotós, amikor a kisfiamról és lányomról csinálta a fotósorozatot lenyűgözött ötleteivel, türelmével és humorával, nagyon jól éreztük magunkat és a képek is fantasztikusan sikerültek. Őt csak ajánlani tudom mindenkinek, aki csodás emlékeket szeretne.”

Fanni

Panka Beni

“Vera barátnőm egy elragadó profi fotós, akinek kreativitása nem ismer határokat. Minden helyzetben meglátja a lényeget, csodálatos képeket szokott készíteni a gyermekeimről. Tiszta szívből ajánlom mindenkinek aki szeretne megörökíteni néhány pillanatot a rohanó életéből, nem fogjátok megbánni ha Verát választjátok.”

Orsi

Ági

“Órákig tudnék mesélni, milyen jó nap volt a fotózás Verával. Az én eredeti elképzelésem szerint csak pár hivatalos, normális képet szerettem volna kérni a csomag egy részére, míg a fenn maradóra szabad kezet adtam neki, hogy hozza ki a képekből azt, amit lát bennem, amit ő gondol. Így Vera ötlete és egy közös kreatív gondolkodás eredménye képpen születtek meg a csodás tüllszoknyás képek. Vera már a fotózás kezdetétől fogva nagyon vidám és fesztelen hangulatot tudott teremteni, így ahogy a képek is visszaadják, természetes mosollyal, csillogó szemekkel pózoltam a kamerájának. Minden pillanatát élveztem a fotózásnak, különleges hercegnőnek érezettem magam egy napra vele. Egy életre emlékezetes napot kaptam tőle, hálás vagyok neki. Hölgyeim, felejtsetek el mindent, amit a magazinokban olvastok! Töltsetek egy napot Verával és a világ legszebb nőjének érezhetitek magatok!”

Ági