Fedezd fel magadba a szépséget!

Dombi Vera fotós, női fotózás

Mit tartalmaz a fotózásod?

  • Konzultációt arról, hogy te hogy képzeled el álmaid fotózását
  • Professzionális sminket
  • Professzionális frizurát
  • Stúdiót vagy a Budapest környéki külső helyszínre való kiszállást
  • Kiválasztott képeid retusálva
  • Pár órát ami csak rólad szól

A csomagjaim 55.000 Ft-tól kezdődnek.

Dombi Vera fotós, női fotózás

Hagy mutassam meg a vonzerődet!

Dombi Vera fotós, női fotózás

Foglalj le most egy konzultációs időpontot, hogy többet megtudj a fotózásról!

A kifogások amiket már sokat hallottam

“Még soha nem csináltam ilyet”

Itt az ideje, hogy kipróbáld magad. Modelljeim döntő többsége, még soha nem állt így kamera elé. Mindenki izgult az elején, de elégedetten távoztak.

“Túl öreg vagyok”

Ummm tényleg?! A nők olyanok mint egy finom bor, az életkorukkal érnek meg. Megígérem, hogy a képeken elegáns és csábító leszel a korodhoz megfelelően

“Még fogynom kell”

Megmutatom neked, hogy pózolj és így a láthatod, hogy a kilók nem számítanak.

“Nem vagyok fotogén”

Az én munkám, hogy a fényképeken csodálatosan néz ki. Ez az én specialitásom.

“Nem szeretem ha fotóznak”

Megígérem, hogy a fotózás alatt kényelmesen fogod érezni magad és jól fogunk szórakozni.

A modelljeim mondták

“Órákig tudnék mesélni, milyen jó nap volt a fotózás Verával. Az én eredeti elképzelésem szerint csak pár hivatalos, normális képet szerettem volna kérni a csomag egy részére, míg a fenn maradóra szabad kezet adtam neki, hogy hozza ki a képekből azt, amit lát bennem, amit ő gondol. Így Vera ötlete és egy közös kreatív gondolkodás eredménye képpen születtek meg a csodás tüllszoknyás képek. Vera már a fotózás kezdetétől fogva nagyon vidám és fesztelen hangulatot tudott teremteni, így ahogy a képek is visszaadják, természetes mosollyal, csillogó szemekkel pózoltam a kamerájának. Minden pillanatát élveztem a fotózásnak, különleges hercegnőnek érezettem magam egy napra vele. Egy életre emlékezetes napot kaptam tőle, hálás vagyok neki. Hölgyeim, felejtsetek el mindent, amit a magazinokban olvastok! Töltsetek egy napot Verával és a világ legszebb nőjének érezhetitek magatok!”

Ági

Dombi Vera fotós, anya-lánya fotózás

Az első anya lánya fotózás amin részt vettünk. Nagyon szépen köszönjük, köszönjük ,hogy ilyen csodás képeket készítettél, hogy segítettél minket mindenben! A hangulat fantasztikus volt, és minden csodás!!! Köszönjük a türelmet,örülünk hogy meg ismertünk!

Anita

marcsi - dombi vera női fotózás, fotós

Mit is írjak egy olyan fantasztikus napról, ami tele volt nevetéssel és jó kedvvel. Öröm volt veletek tölteni a napot.Fantasztikus képek készültek, gyönyörű sminkkel kombinálva, számomra kedves helyszínen. Imádlak titeket,nagyon jó munkát végeztek. Látszik rajtatok, hogy élvezitek azt amit csináltok ❤️❤️❤️Csak így tovább ❤️❤️❤️❤️❤️

Marcsi

réka - dombi vera női fotózás, fotós

Eddig két alkalommal volt szerencsém együtt “dolgozni” Verával és Klaudiával, egy karácsonyi hangulatú családi fotózáson, valamint az esküvőnkön. Amellett, hogy fantasztikus képek születtek, kaptam valami pluszt is. Anyaként valljuk be, nem mindig jut elég idő magunkra, az én-idő sokszor háttérbe szorul. A fotózásokra Klau csodálatos sminket varázsolt (itt megjegyezném, hogy a menyasszonyi frizurám Vera kezét dicséri). Amellett, hogy felméri a modell igényeit, elképzeléseit, ügyel arra is, hogy olyan smink szülessen, ami visszaadja személyiségünket és kiemeli legjobb adottságainak.

Lányok, nem tudok elég hálás lenni! Köszönöm, hogy ilyen csodálatos formában megörökítettétek az életünk fontos pillanatait. Remélem, hogy lesz még alkalmunk együtt alkotni!

Réka

Orsi - Dombi Vera női fotózás, női fotós

Igazán különleges élmény volt a fotózás! Gyönyörűnek és erőteljesnek éreztem magam végig. Vera nem csak egy élményt adott, hanem örök emléket.

Orsi

Adri - Dombi Vera fotós, női fotózás

A párom ajándékba adta a nekem a fotózást amit az utolsó pillanatban árult el. Amitől én ideges lettem, mert még nem csináltam ilyet. Az se tudtam mit vigyek és mire készüljek. Vera megnyugtatott, hogy bármilyen kedvenc ruhám jó és stúdióban is lesznek ruhák. A sminkkel meg ne törődjek, mert Klaudia fog nekem gyönyörű sminket varázsolni. Így is lett. Az fotózás első 5 perce után megnyugodtam. Vera mellett nagyon könnyű feloldódni, kedves és segítőkész volt, így az egész fotózás alatt felszabadultnak éreztem magam, és egyre magabiztosabbnak.Hozzá bármikor szívesen visszamennék egy újabb fotózásra…

Adri