Loading...

Kedves Szerelmes pár!

Mindenek előtt szeretnék gratulálni, hogy meghoztátok azt az életre szóló döntést, hogy összekötitek az életeteket, szerelmeteket megünneplitek.

Számomra esküvőt fotózni különleges izgalom. Talán, mert életem egyik legszebb napja volt az, amikor én kimondhattam az igent annak az embernek, akit mindennél jobban szeretek mind a mai napig. Amikor arra a napra gondolok mindig óriási boldogságot érzek. Akkor amikor egy esküvőre készülök egy kicsit újra átélem a mi esküvőnket is.

A képekhez az ihletet ti adjátok, ezért is sokszínű az esküvő fotózás. Minden ceremónia más, minden pár más, ami egy különleges egyediséget fog nyújtani mindenkinek.

Célom az, hogy ha egyszer visszanézitek a képeket, ugyanazt a boldogságot érezzétek mint én, amikor a saját esküvőm képeit nézegetem.

Esküvői fotózás - Dombi Vera

Ki vagyok?

Dombi Vera fotós Budapest

Vera   vagyok,

egy fotográfus a sok közül, és ide kellene írnom magamról. Tudjátok, hogy én is a géppel a kezembe születtem, az óvodában is fényképezőgép volt a jelem, meg egész életemben ezt akartam csinálni… stb. Na ez az, amiről most itt nem akarok írni, azt majd személyesen.

Itt inkább azt mondom el, hogy miért is fotózok. Iszonyúan szeretek képeket nézegetni. Ez a hobbim. Lehet ez egy kiállítás keretein belül, vagy akár családom régi, vagy újabb képei. Pinterest, Instagram, Flickr, mind- egy, de én böngészem rendületlen. Mert a képek fontosak.Szeretném érezni, hogy az én képeim is hasonlóan fontosak lesznek valaki(k) számára a későbbiekben. Szeretném, hogy olyan emlékeket örökítsek meg mások életéből, amire majd később boldogsággal emlékezhettek vissza. Szeretném, hogy a képeimmel újra meg újra át tudjátok élni ezeket a pillanatokat. Szeretném, hogy minden képnek egy története legyen számotokra. Szeretném, hogy a képeimet nézegetve azt mondanátok egymásnak, hogy, de szép este volt, de jól néztünk ki akkor is, régen is szép voltál anya…

Ezért fotózok. Mert belőlem a képek nézegetése ezt az érzést váltja ki, és szeretném, ha nektek is hasonló boldogságot okoznának.

GALÉRIA

Ti mondtátok rólam

„Órákig tudnék mesélni, milyen jó nap volt a fotózás Verával. Az én eredeti elképzelésem szerint csak pár hivatalos, normális képet szerettem volna kérni a csomag egy részére, míg a fenn maradóra szabad kezet adtam neki, hogy hozza ki a képekből azt, amit lát bennem, amit ő gondol. Így Vera ötlete és egy közös kreatív gondolkodás eredménye képpen születtek meg a csodás tüllszoknyás képek. Vera már a fotózás kezdetétől fogva nagyon vidám és fesztelen hangulatot tudott teremteni, így ahogy a képek is visszaadják, természetes mosollyal, csillogó szemekkel pózoltam a kamerájának. Minden pillanatát élveztem a fotózásnak, különleges hercegnőnek érezettem magam egy napra vele. Egy életre emlékezetes napot kaptam tőle, hálás vagyok neki. Hölgyeim, felejtsetek el mindent, amit a magazinokban olvastok! Töltsetek egy napot Verával és a világ legszebb nőjének érezhetitek magatok!”

Ági

Dombi Vera fotós, anya-lánya fotózás

Az első anya lánya fotózás amin részt vettünk. Nagyon szépen köszönjük, köszönjük ,hogy ilyen csodás képeket készítettél, hogy segítettél minket mindenben! A hangulat fantasztikus volt, és minden csodás!!! Köszönjük a türelmet,örülünk hogy meg ismertünk!

Anita

marcsi - dombi vera női fotózás, fotós

Mit is írjak egy olyan fantasztikus napról, ami tele volt nevetéssel és jó kedvvel. Öröm volt veletek tölteni a napot.Fantasztikus képek készültek, gyönyörű sminkkel kombinálva, számomra kedves helyszínen. Imádlak titeket,nagyon jó munkát végeztek. Látszik rajtatok, hogy élvezitek azt amit csináltok ❤️❤️❤️Csak így tovább ❤️❤️❤️❤️❤️

Marcsi

réka - dombi vera női fotózás, fotós

Eddig két alkalommal volt szerencsém együtt „dolgozni” Verával és Klaudiával, egy karácsonyi hangulatú családi fotózáson, valamint az esküvőnkön. Amellett, hogy fantasztikus képek születtek, kaptam valami pluszt is. Anyaként valljuk be, nem mindig jut elég idő magunkra, az én-idő sokszor háttérbe szorul. A fotózásokra Klau csodálatos sminket varázsolt (itt megjegyezném, hogy a menyasszonyi frizurám Vera kezét dicséri). Amellett, hogy felméri a modell igényeit, elképzeléseit, ügyel arra is, hogy olyan smink szülessen, ami visszaadja személyiségünket és kiemeli legjobb adottságainak.

Lányok, nem tudok elég hálás lenni! Köszönöm, hogy ilyen csodálatos formában megörökítettétek az életünk fontos pillanatait. Remélem, hogy lesz még alkalmunk együtt alkotni!

Réka

Orsi - Dombi Vera női fotózás, női fotós

Igazán különleges élmény volt a fotózás! Gyönyörűnek és erőteljesnek éreztem magam végig. Vera nem csak egy élményt adott, hanem örök emléket.

Orsi

Adri - Dombi Vera fotós, női fotózás

A párom ajándékba adta a nekem a fotózást amit az utolsó pillanatban árult el. Amitől én ideges lettem, mert még nem csináltam ilyet. Az se tudtam mit vigyek és mire készüljek. Vera megnyugtatott, hogy bármilyen kedvenc ruhám jó és stúdióban is lesznek ruhák. A sminkkel meg ne törődjek, mert Klaudia fog nekem gyönyörű sminket varázsolni. Így is lett. Az fotózás első 5 perce után megnyugodtam. Vera mellett nagyon könnyű feloldódni, kedves és segítőkész volt, így az egész fotózás alatt felszabadultnak éreztem magam, és egyre magabiztosabbnak.Hozzá bármikor szívesen visszamennék egy újabb fotózásra…

Adri

Hogyan lehetek veletek a nagy napon?

Első lépés, hogy bármelyik elérhetőségemen felveszed velem a kapcsolatot. Ezt könnyen megteheted, ha megkeresel telefonon (+36 30 346 5670), e-mailben (hello@veradombi.com), Facebookon (Vera Dombi Photos), vagy Instagramon (@vera_dombi_photos) vagy kitöltöd a lejjebb található űrlapot.

Amennyiben az a dátum szabad, amikor a nagy napotok lesz, akkor megbeszélünk egy találkozót, és egy kávé, tea, kakaó mellett meséltek magatokról, az esküvőről és az elképzeléseitekről (helyszín, kiegészítők, képek stílusa stb…). Erre a találkozóra viszek referencia képeket is, így láthatod, hogy milyen képeket is csinálok, és elmondhatod, hogy neked melyek azok, amik tetszenek. Természetesen az a legjobb, ha te is elmondod, hogy milyen típusú képekre gondoltál, mi is az, amit ti szeretnétek pontosan. A találkozó végén két dolog történhet, vagy elsőre szimpatikus vagyok nektek és szerződést kötünk, vagy haza mentek és átgondoljátok.

Fontos tudnotok, hogy ez a beszélgetés semmire nem kötelez titeket. Ilyenkor beírlak titeket a naptárba, és hagyok nektek egy kis időt átgondolni a dolgokat. Így elsőbbséget élveztek, viszont ezt az időpontot 1-2 hétig tudom nektek fenntartani. Amennyiben eldöntöttétek, hogy én kellek, mint fotós, egy szerződéssel és egy előleggel biztosítjuk egymást arról, hogy azon a napon én rendelkezésre fogok állni, viszont akkor már ti sem gondoljátok meg magatokat.

Dombi Vera esküvői fotózás

Töltsd ki ezt az űrlapot!

    *A csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!