Nincs meg a fotósotok a nagy napra és nem tudtok dönteni a fotósok között? Hogy és mi alapján válasszatok? Itt egy kis segítség, hogy könnyebb legyen a döntés.

Első lépésként nézzétek meg a referenciáját.

Ezt általában több helyen is megnézhetitek, mint például: weboldal, Facebook, Instagram. Vannak olyan fotósok, akik mindent fotóznak (természet, tárgy, portré, riport stb.), de ez nem jelenti azt, hogy mindenben ugyanazt a magas minőséget tudják nyújtani. A ti esetetekben a legfontosabb, hogy milyenek az esküvői képei. Ne felejtsétek, hogy a nagy napotokat csak egyszer tudják megörökíteni, úgy válasszatok, hogy utána szívesen rakjátok ki a képeket a falra. Mindegyik fotós más és más típusú képeket készít. Ez nem jelenti azt, hogy az egyik rossz a másik jó, egyszerűen más a stílusuk, más az ízlésviláguk. Válasszátok ki azokat akik a legközelebb állnak a ti stílusotokhoz. Így már csökkent a kör, valószínűleg kevesebb fotós közül kell választani.

Második lépés a szolgáltatás ára, valamint az időpont.

Kérjetek be árajánlatokat a kijelölt fotósoktól. A leveletekbe írjátok bele, hogy hol és mikor lesz az esküvő. Amennyiben valami extra igényetek van mindenképp tájékoztassátok őket róla. Így ők már látják, hogy akkor szabadok-e. Sok fotóst már sokkal hamarabb le kell foglalni. Érdemes 1/2-1 évvel előre gondolkodni.
Mikor megkapjátok a válaszokat, vélhetőleg megint kiesik 1-2 jelölt, már csak pár marad. Nézzétek meg, hogy stílusban és árban melyik az, amelyik a legközelebb áll a ti elképzelésetekhez.

Ideje telefont venni a kezünkbe és megbeszélni egy találkozót vele, hogy kicsit jobban megismerjétek egymást. Ne a nagy napon derüljön ki, hogy a személyisége nem is passzol hozzátok. Én személyesen szoktam találkozni a párokkal Pesten. Maga a találkozás nem kerül semmibe és nem is kötelez semmire. Ilyenkor ti elmesélitek, hogy képzelitek el az esküvőtöket, hol és mikor szeretnétek fotózkodni. Én elmondom, hogy hogyan dolgozom, mi az amire számíthatok tőlem és megpróbálok az összes kérdésetekre azonnal válaszolni.

Ha szeretnétek az én képeimet látni, azokat itt találjátok:
veradombi.com vagy itt Vera Dombi – Photos vagy itt vera_dombi_photos

Amennyiben szeretnétek velem kapcsolatba lépni az elérhetőségeimet itt találjátok meg:
kapcsolat felvétel vagy 06303465670

Dombi Vera
Email: hello@veradombi.com
Telefon: 06(30)346-56-70