Első lépés, hogy felveszed velem a kapcsolatot. Ezt könnyen megteheted, ha megkeresel emailen (hello@veradombi.com), vagy telefonon (30/346-5670).

Megbeszélünk egy találkozót és egy kávé, tea, kakaó mellett a részleteket is tisztázhatjuk (helyszín, kiegészítők, képek stílusa stb.). Ekkor viszek képeket is, így láthatod, hogy milyen képeket is csinálok és elmondhatod, hogy neked melyek azok amik tetszenek. Természetesen az a legjobb, ha te is elmondod, hogy milyen típusú képekre gondoltál.

Az egyik legfontosabb kérdés, hogy műtermi, vagy szabadtéri fotózást szeretnél. Mindkettőnek megvannak a maga előnyei, tőled függ milyen képeket is szeretnél.

A műtermi fotózás esetén a környezet kicsit sterilebb, de sokkal jobban lehet játszani a fényekkel a beállításokkal. Ebben az esetben hangsúlyosabb szerepet kap a smink és a haj is.

A szabadtéri esetén sokkal változatosabb képeket készíthetünk (Duna-part, egy nyüzsgő utca, játszótér, elhagyatott terület stb..)

Maga a fotózás általában 2 óra alatt lezajlik (persze ez lehet kicsit kevesebb, de amennyiben szabadtéren vagyunk és szeretnénk több helyszínen is képeket készíteni értelemszerűen hosszabb idővel kell számolni).

Sok kis részletet beszélünk meg a találkozásunkkor, és a végére minden kérdésedre választ adok.